Nieuws

Prijsvraag

Met dank aan onze partner De Digitale Sporter mogen we aan deelnemers van de Tour d’Utrecht 2017 een Wahoo KICKR SNAP weggeven, de krachtigste wheel-on trainer met het meest natuurlijke fietsgevoel op de markt.

Dat doen we natuurlijk niet zomaar. Er zit een prijsvraag aan vast: Welke UCI WorldTour vrouwenploeg traint op de KICKR SNAP van Wahoo?

Geef je antwoord op Facebook.

Let op! Alleen deelnemers die online hebben ingeschreven komen in aanmerking voor de prijs. Heb je je nog niet ingeschreven, dan heb je tot vrijdag 30 juni om dat te doen en nog mee te dingen naar deze prijs. Zijn er meerdere juiste inzendingen, dan wordt er geloot.

KICKR SNAP

Wahoo Fitness, de leider in fitness devices met bijbehorende applicaties voor de smartphone, presenteert met trots de KICKR SNAP. Dit is een speciale fietstrainer die verbinding maakt met smartphones, tablets en computers. KICKR SNAP is eenvoudig in gebruik en biedt de ultieme indoorervaring.

KICKR SNAP geeft je de volledige controle over de bedienen weerstand en zorgt voor een betrouwbare meting van het vermogen. Zo kun je de intensiteit monitoren en eventueel naar eigen invulling aanpassen. De grotere diameter van de rol waar de band mee in aanraking komt biedt een optimale grip. Dit in combinatie met het 5kg zware vliegwiel zorgt voor een realistisch fietsgevoel. Hierdoor kun je veel vermogen op een lage snelheid ontwikkelen, zonder dat je wiel doorslipt. SNAP is ontworpen om met training platformen te werken als Zwift en Trainer Road, zodat je indoor fietsrit nog interactiever en leuker wordt. Uiteraard werkt SNAP ook samen met de Wahoo sensoren, zoals de TICKR X.

KICKR SNAP

Met de KICKR SNAP heb je een uitgebreide keuze in trainingsprogramma’s. Zo kun je kiezen uit gestructureerde trainingen om gericht op vermogen te trainen. Daarnaast kun je real-life video’s rijden (Alpe d’Huez en Mont Ventoux) of kiezen voor een social ride op het virtuele eiland van ZWIFT. Door de ANT+ en Bluetooth 4.0 technologie maakt KICKR SNAP verbinding met Apple en Android devices, Macbooks en Windows computers. Op deze manier kunnen al je belangrijke fietsgegevens worden opgeslagen.

KICKR SNAP1  KICKR SNAP2

SNAP heeft in tegenstelling tot de KICKR een wheel-on design, zodat je bijna elk type fiets op een eenvoudige manier kunt monteren. Door het stevige frame met een gewicht van 16 kg biedt SNAP een stabiele rit. Dankzij het zware vliegwiel wordt het natuurlijke fietsgevoel nagebootst, waardoor het net lijkt alsof je buiten fietst. SNAP is normaal verkrijgbaar voor een prijs van € 549,-.


19 juni 2017 Nieuws

© 2017 Tour d'Utrecht

Back to top