Icoontjes-route150km_pag_v1

150 KM ROUTE TOUR D’UTRECHT 2017

De route van 150 kilometer begint net als de tochten van 75 en 110 kilometer in pelotonsvorm. De eerste 28 kilometer rijd je in het peloton, over vrijgemaakte wegen en omringd door motards. Je volgt daarbij grote delen van het parcours van de tijdrit en de tweede etappe van de Tour de France 2015. Een unieke ervaring!

Na het eerste deel bereik je als peloton de eerste verzorgingspost bij AC De Meern. Daarna volg je op eigen gelegenheid een mooie route richting Montfoort, langs Oudewater naar Polsbroekerdam, Schoonhoven, en Ammerstol. Daar volg je een aantal kilometer over de fraaie Lekdijk. Vervolgens duik je de Krimpenerwaard in via Zuidbroek, Stolwijk en Haastrecht.

Via Hekendorp voert de route verder over de Reeuwijkse Plassen, langs Boskoop naar Zwammerdam. Vervolgens voert de route door de polders langs Aarlanderveen en Zevenhoven, langs de Kromme Mijdrecht, via Woerdense Verlaat, Spengen en Kockengen naar Haarzuilens. Via Vleuten kom je de Domstad weer in op weg naar de finish.

Omdat we dit jaar de Meije niet hebben kunnen opnemen in de route komt het aantal kilometers net wat hoger uit dan 150 kilometer. Aan het eind van de rit zal er 155 kilometer op je teller staan.

De locatie voor de tweede verzorgingspost wordt binnenkort bekendgemaakt.

KAART

© 2017 Tour d'Utrecht

Back to top