Icoontjes-route110km_pag_v1

110 KM ROUTE TOUR D’UTRECHT 2017

De route van 110 kilometer begint net als de tochten van 75 en 150 kilometer in pelotonsvorm. De eerste 28 kilometer rijd je in het peloton, over vrijgemaakte wegen en omringd door motards. Je volgt daarbij grote delen van het parcours van de tijdrit en de tweede etappe van de Tour de France 2015. Een unieke ervaring!

Na het eerste deel bereik je als peloton de eerste verzorgingspost bij AC De Meern. Daarna volg je op eigen gelegenheid een mooie route richting Montfoort, langs Oudewater en Hekendorp, over de Reeuwijkse Plassen, via Boskoop naar Zwammerdam. Hier is na 70 kilometer de tweede verzorgingsport.

Vervolgens voert de route door de polders langs Aarlanderveen en Zevenhoven, langs de Kromme Mijdrecht, via Woerdense Verlaat, Spengen en Kockengen naar Haarzuilens. Via Vleuten kom je de Domstad weer in op weg naar de finish.

Omdat we dit jaar de Meije niet hebben kunnen opnemen in de route komt het aantal kilometers net wat hoger uit dan 110 kilometer. Aan het eind van de rit zal er 115 kilometer op je teller staan.

KAART

© 2017 Tour d'Utrecht

Back to top