FAQ

Bedrijventeams

Wat is het maximale aantal deelnemers in een bedrijventeam?

In een bedrijventeam is er plaats voor 99 deelnemers. Het bedrukken van een bedrijfslogo op het wielershirt kan bij een deelname van minimaal 40 personen. Het logo dient voor 15 maart aangeleverd te worden en op dit moment moeten dan alle deelnemers ingeschreven zijn die een bedrukt shirt willen ontvangen. Op de website communiceren wij het formaat en specificaties van het aan te leveren logo.

Mijn inschrijving

Wat is de minimum inschrijfleeftijd?

De minimum leeftijd om je in te schrijven verschillen per afstand: 35KM: 1 - 99 jaar, 75KM: 8 - 99 jaar, 110KM: 10 - 99 jaar, 150KM: 12 - 99 jaar.

Ik heb per ongeluk de verkeerde shirtmaat aangegeven, wat nu?

Graag een e-mail sturen naar info@tourdutrecht.com met daarin je naam en de gewenste shirtmaat. Wij passen dit direct aan.

Ik heb geen bevestiging van mijn inschrijving ontvangen, sta ik wel ingeschreven?

Het gebeurt wel eens dat een deelnemer na inschrijving geen bevestiging krijgt, maar wel gewoon ingeschreven staat bij ons. Stuur even een mailtje naar info@tourdutrecht.com en wij zorgen ervoor dat je de bevestiging alsnog gemaild krijgt.

Ik wil graag meedoen met de Tour d' Utrecht, maar beschik niet over Ideal, wat te doen?

Graag een e-mail sturen naar info@tourdutrecht.com en aangeven dat je niet over deze betaalmogelijkheid beschikt. We regelen de inschrijving dan vervolgens via de mail.

Algemeen

Ik blijf graag op de hoogte van alle ontwikkelingen omtrent de Tour d' Utrecht en wil lid worden van de Tour d' Utrecht nieuwsbrief.

Graag een e-mail sturen naar info@tourdutrecht.com. Wij voegen je e-mailadres dan toe aan de mailinglijst.

© 2017 Tour d'Utrecht

Back to top