Nieuws

Bike MOTION Benelux officieel partner Tour d’Utrecht

Bike MOTION, de grootste sportieve fietsbeurs in de Benelux, is ook dit jaar weer officieel partner van het toffe wielerevent Tour d’Utrecht. Met bijna het hele originele parcours van de Grand Départ 2015 is de start- en finishlocatie op het Jaarbeursterrein, waar volgend jaar uiteraard Bike MOTION Benelux is.

Een must visit

Tijdens routes als die van Tour d’Utrecht wil je natuurlijk een heerlijke rit maken. De laatste snufjes, innovatieve technieken en vaardigheden helpen je daarbij. Op Bike MOTION Benelux vind je de nieuwste fietsen en producten, krijg je tips & tricks en kun je eindeloos testen op lange binnen- en buitenparcoursen. Na je bezoek zet je in je nieuwe hippe wieleroutfit en met je kersverse binnenbanden de beste en lekkerste rit van je leven neer. Bike MOTION Benelux is een echte must voor alle wielerliefhebbers.

Van oktober naar het voorjaar

Wist je dat Bike MOTION Benelux verhuist naar het voorjaar? Houd 2 t/m 4 maart 2018 vrij, want dan trappen we samen met jou het nieuwe fietsseizoen af. In het voorjaar worden de fietsen klaargemaakt voor het nieuwe seizoen en begint jouw wielerbloed weer sneller te stromen. Juist dan wil je je kunnen voorbereiden op een optimaal seizoen. Het perfecte moment om je klaar te stomen voor een prachtig fietsseizoen doe je op Bike MOTION Benelux.

Zet 2 t/m 4 maart 2018 alvast in je agenda en houd de website van Bike Motion Benelux en de Facebookpagina in de gaten voor updates in het programma. We kunnen alvast verklappen dat Tour d’Utrecht ook aanwezig zal zijn op het toertochtenplein. Zien we je daar?

 

 

 

 


30 juni 2017 Nieuws

© 2017 Tour d'Utrecht

Back to top